Onze partners

Koop een CV-ketel bij Totaalwarmte, de warmteservice leverancier van Nederland als het gaat om de kwalitatieve sterke producten van de bekentste CV-ketel merken als Vaillant, Nefit, Remeha en Intergas. Totaalwarmte.nl dat staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Vaillant CV-ketels

Sinds 1874 is Vaillant actief in de branche voor verwarming, koeling en duurzame energie. Hierdoor heeft het bedrijf een zeer waardevolle ervaring opgebouwd, wat heeft geresulteerd in een ijzersterk productaanbod en daardoor voor iedere mogelijke situatie een passende mileuverantwoorde oplossing biedt.

De cv-ketels van Vaillant worden gefabriceerd onder de hoogste kwaliteitsnormen en zorgen daardoor voor een enorme betrouwbaarheid. Naast de betrouwbaarheid zijn de toestellen uniek door de enorme comfortmogelijkheden. Een luxe grote stortdouche of een bad volledig gevuld in slechts een paar minuten, is zonder probleem mogelijk met onze doordachte producttechnieken.

Naast het primaire verwarmingstoestel is een comfortabele bediening minstens zo belangrijk. Vaillant heeft haar thermostaten zo opgebouwd, dat deze in principe zonder gebruiksaanwijzing probleemloos te gebruiken zijn. Het fraaie design, het blauw verlichte tekstdisplay en de comfortabele bediening zorgen voor een unieke gebruikerservaring. CV-Ketel Actie Vaillant

Remeha

Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a. cv-ketels en systemen, thermostaten en (zonne)boilers. Met ruim 400 medewerkers geeft Remeha op eigentijdse wijze invulling aan ontwikkeling, productie en marktbenadering, waarmee wij in Nederland én in Europa zijn uitgegroeid tot een vooraanstaande fabrikant Remeha HR-ketels worden volgens de laatste stand der techniek gebouwd op maximale zuinigheid en een zo hoog mogelijk rendement.

Afhankelijk van uw huidige ketel en woonsituatie kan een ketelvervanging financieel zeer interessant zijn, zeker met de sterk gestegen energieprijzen. Een nieuwe HR-ketel zal in vergelijking met een conventionele- of VR-ketel, aanzienlijke besparingen op uw gasverbruik opleveren. CV-Ketel Actie Remeha

Intergas

Intergas Verwarming behoort in Nederland tot de toonaangevende producenten van HR-ketels. Met een eigen ontwikkeling en productie levert Intergas producten en oplossingen volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Intergas is een innovatief Nederlands bedrijf dat sinds jaar en dag vooraan staat in technologische ontwikkelingen. En dit alles heeft maar één doel: u van betrouwbare warmte voorzien. CV-Ketel Actie Intergas

Waarom TotaalWarmte?

 • Prijzen incl installatie
 • Dealer van de meest verkochte cv ketels van Vaillant, Nefit, Remeha en Intergas
 • CV-ketel installatie door een vertrouwd bedrijf met eigen monteurs
 • All-in prijzen geen verassingen achteraf
 • 24 uurs servicedienst voor uw cv ketel
 • Vertrouwd betalen via iDeal of maandelijkse automatische incasso.
 • Gratis advies

  Bel ons gerust voor advies over een nieuwe CV-ketel Bel 085 487 1502

  Waarom kiest u voor

  Totaalwarmte.nl

  Dealer van de meest verkochte cv ketels van Vaillant, Nefit, Remeha en Intergas

  Aanbevolen door Vaillant landelijke V-Team Dealer

  All-in prijzen, geen verassingen achteraf complete montage

  12 jaar garantie op onderdelen i.c.m onderhoudscontract

  Centraal gelegen in Alphen aan den Rijn

  Ga voor zekerheid

  Nu 5 jaar volledige garantie op aanschaf van een nieuwe cv ketel. Vraag naar de voorwaarden.

  totaalwarmte-garantieplan (1)

  Actuele CV-ketel aanbiedingen

  Remeha Avanta

  28 C - CW4

  remeha_avanta_ace_35c_1

  Combiketel vermogen 25KW

  Combiketel vermogen 25KW

  € 1469,-

  Excl. Installatie

  Remeha-cv-ketels

  Vaillant ecoTEC plus CW4

  28 C - CW4

  vaillant_ecotec_cs__3

  Combiketel vermogen 25KW

  Combiketel vermogen 25KW

  € 1442,-

  Excl. Installatie

  vaillant-cv-ketels