Vaillant

Een van onze betrouwbare partners

Vaillant cv-ketels: rendement van betrouwbaarheid

Zoekt u een oerdegelijke en zuinige cv-ketel waarvan u jarenlang kunt genieten? Dan is Vaillant een uitstekende keuze: betrouwbaar, energiebesparend en comfortabel. Vaillant staat voor innovatie, kwaliteit en uitstekende service. Onze doordachte technieken dringen door in ons gehele productaanbod waardoor u te allen tijden beschikt over de kracht van onze innovatieve ontwikkelingen. Energiezuinige oplossingen en optimaal rendement staan hierbij centraal.

Groot comfort

Met de cv-ketels van Vaillant heeft u snel uw huis op temperatuur en veel warm water uit de kraan. Hoe snel en hoeveel warm water u ook wenst, Vaillant heeft met zijn uitgebreide portfolio hr-ketels altijd een passende oplossing. Beginnend bij een ruime 11 liter per minuut tot wel 31 liter per minuut om een groot bad in 4 minuten te vullen. De bovengenoemde comfortvoorzieningen bieden tevens optimaal comfort tijdens het douchen. Een grote douchetempel wordt door onze krachtige ketel moeiteloos voorzien van een oneindige stroom warm water.

Eenvoudige bediening

De Vaillant cv-ketels hebben een groot blauw verlicht display. Hierop kan eenvoudig de status van de ketel worden uitgelezen. Om het maximale rendement uit uw cv-ketel te halen kiest u ook voor een Vaillant calorMATIC kamerthermostaat, mooi vormgegeven en eenvoudig te bedienen. Deze calorMATIC is tevens draadlooze verkrijgbaar. Daarnaast kan er ook worden gekozen voor een weersafhankelijke thermostaat waardoor het stookgedrag van uw verwarmingsinstallatie zich aanpast aan het buitenklimaat.

Energiebesparend

In vergelijking met traditionele cv-ketels kunt u tot wel 25% besparen op uw gasverbruik. De cv-ketels van Vaillant halen namelijk ook de warmte uit de verbrandingsgassen. Daarom hebben alle cv-ketels van Vaillant het HR 107 label behaald wat staat voor het hoogst mogelijke rendement. De ketels zijn tevens totaal geïsoleerd wat ervoor zorgt dat er geen warmte verloren gaat waardoor de energie optimaal wordt benut.

Duurzame componenten

Om uw huis milieuverantwoord te kunnen verwarmen biedt Vaillant verschillende duurzame oplossingen aan. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van duurzame energiebronnen zoals de zon en de aarde. De zonneboilers en warmtepompen zijn volledig compatibel met elkaar en kunnen in samenwerking met een allSTOR buffersysteem een totaaloplossing verzorgen. De techniek heeft het inmiddels ook mogelijk gemaakt om een hybride oplossing aan te bieden wat betekent dat de duurzame energiebron als primaire bron fungeert en de gasgestookte cv-ketel als back-up energiebron.

Betrouwbaar

De cv-ketel van Vaillant is het resultaat van 135 jaar innovatie. Inmiddels zijn er meer dan 3 miljoen Vaillant cv-ketels geproduceerd, dus bewezen betrouwbaarheid. De toestellen zijn gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voorzien van de meest duurzame en kwalitatieve materialen.