Altijd comfortabel met de thermostaten van Vaillant

vSMART slimme thermostaat met app

De vSMART van Vaillant is een slimme, veelzijdige thermostaat voor maximaal comfort. Met de bijbehorende gratis app regelt u gemakkelijk op afstand de juiste temperatuur in huis. Dankzij de WiFi-verbinding kunt u de thermostaat overal draadloos in huis plaatsen.

De slimme thermostaat past de temperatuur automatisch aan op de buitentemperatuur. Hiervoor haalt de vSMART gegevens van het internet en reageert direct op actuele veranderingen in het weerbericht. Bovendien leert de thermostaat snel het opwarmgedrag van uw woning 'kennen' zodat de ruimte op de juiste tijd op temperatuur is. Altijd aangenaam met maximaal comfort.

vsmart

Vaillant calorMATIC thermostaat

Eenvoudig programmeerbare kamerthermostaat in zwarte hoogglans lak gecombineerd met geborsteld aluminium. Een groot en duidelijk verlicht display volmaakt het design.

Met drie knoppen is de calorMATIC 370 eenvoudig in te stellen. De gewenste temperatuur kan worden ingesteld en is met de draaiknop altijd direct aan te passen. De actuele temperatuur is op het display dankzij de grote cijfers eenvoudig af te lezen, met daaronder kleiner de gewenste temperatuur. Via de rechter knop selecteert u met 1 klik de gewenste modus van de kamerthermostaat. Bijvoorbeeld klokprogramma, dag buitenshuis of uit.

De calorMATIC thermostaat bevat tevens een zeer uitgebreid programma waardoor u deze compleet naar eigen wens kunt instellen. Zo heeft u te allen tijden de gewenste temperatuur in huis en hoeft u nooit bang te zijn dat u cv vermogen verspilt.

cm-1